NASLOVNA
ZA UČENIKE I RODITELJE
ZA NASTAVNIKE
O NAMA
REGISTROVANJE
KONTAKT
Korisni linkovi
korisničko ime:
lozinka:
 
INFO
» KAKO FUNKCIONIŠE ?
SAVETI ZA NASTAVNIKE
NAJČEŠĆA PITANJA
REGISTROVANJE

Kako funkcioniše?

Registrujte se na sajtu POTPUNO BESPLATNO kako biste postavili sopstveni profil i
predstavili se Vasim buducim učenicima.

KAKO DOLAZIM DO UČENIKA?
Proces pronalaženja privatnog nastavnika na sajtu BRŽE DO ZNANJA omogućen je na dva načina;

Prvi nacin je da učenici i /ili njihovi roditelji uz pomoć jednostavnog sistema pretrage po zadatim kriterijumima, sami odaberu nastavnika koji im odgovara, da mu nakon toga pošalju zahtev i da sačekaju odgovor.

Drugi način koji sajt omogućava je da ukoliko neko od učenika ili roditelja iz nekog razloga nije u mogućnosti da sa izvrši pretragu i odabere nastavnika, prepusti koordinatoru da to uradi umesto njega. Na učeniku je da se registruje i popuni odgovarajući formular na sajtu na kome će navesti kakvog nastavnika traži i taj formular pošalje koordinatoru. Koordinator će onda na osnovu kriterijuma koje je učenik/roditelj postavio, obaviti pretragu i poslati određenim nastavnicima zahteve za držanje časova.

KOJE KVALIFIKACIJE SU MI POTREBNE DA BIH MOGAO DA DRŽIM PRIVATNE ČASOVE?

Privatni nastavnici najčesce pripadaju raznim grupama profesija i starosti; mnogi su zavrsili više ili visoke škole, mogu biti ucitelji, instruktori, studenti, treneri i profesionalci u svojim oblastima. Međutim, veoma se razlikuju i razlozi i potrebe onih koji traže privatne časove. Iz tog razloga je jako bitno da profil koji nastavnici postavljaju na sajtu, bude što bolje sastavljen, da sadrzi što više korisnih informacije i da one budu maksimalno precizne i tačne.
S druge strane, sajt BRŽE DO ZNANJA svima pruža jedinstvenu mogućnost BESPLATNOG UVIDA u informacije o nastavnicima da bi postupak pronalaženja bio efikasniji i brži.

PRIJEM ZAHTEVA KOJI JE POSLAO UČENIK

Nakon što učenik pretraži kompletnu bazu nastavnika na sajtu, on će se na osnovu svojih potreba odlučiti da pošalje zahtev od 1-4 nastavnika. Nalog se šalje koordinatoru, koji ga onda e-mailom prosleđuje izabranom nastavniku. Da bismo Vam prosledili nalog potrebno je:
-da na Vašem profilu bude obeležen status DOSTUPAN i
-da mail adresa koju ste nam ostavili za kontakt bude validna; na Vama je da obezbedite kvalitetnu internet vezu kako biste mogli redovno da primate poruke od nas.

Kada dobijete mail od ucenika, on ce sadržate sledeće elemente:

1) grad odnosno opština u kojoj zivi
2) uzrast (npr.peti razred osnovne škole)
3) predmet/oblast za koju se traže privatni časovi
4) koliko bi mu časova  nedeljno bilo potrebno (npr.2 puta po 90 min), i koliko dugo (npr.3 meseca)
5) vreme održavanja časova koje bi okvirno odgovaralo učeniku (npr.vikendom, popodne isl.)

Ne postoji formalni ugovor između nastavnika i učenika; broj časova koji na početku dogovorite nije obavezujući za učenika jer se u toku rada može desiti da iz nekog razloga učenik želi da prekine rad sa Vama.

ODGOVOR NA ZAHTEV KOJI JE POSLAO UČENIK

Neka Vaš odgovor na zahtev uvek sadrži cenu časa kao i okvirno vreme kada biste mogli da držite časove. Veoma je važno da na zahtev odgovorite odmah ili u najkraćem roku, nakon što Vam koordinator sajta pošalje sms info.
-Ukoliko se dogodi da nekoliko puta dobijete poruke sa zahtevom koji ne odgovara vašem profilu, npr. poslat je zahtev za časove iz matematike a vi držite časove iz engleskog, proverite da li ste ostavili ispravne podatke na svom profilu.
- Ukoliko se dogodi da više od tri puta, u roku od 24 časa ne odgovorite na email zahtev koji Vam je učenik poslao, sistem će automatski postaviti status NEDOSTUPAN na Vašem profilu.
- Trudite se da u komunikaciji sa koordinatorom, bilo pisanoj ili usmenoj, budete  korektni; to će umnogome uticati na opšti utisak o Vama. Radi uspešne i dugotrajne saradnje, neophodno je da se uspostave korektni odnosi izmedju Vas kao privatnih
nastavnika, kojima mi svesrdno pružamo podršku i priliku da na ovaj efikasan nacin dođete do novih ucenika  i sajta BRŽE DO ZNANJA, koji ima veliku obavezu da postavi pravilne kriterijume u korist svih.
-Na zahtev koji Vam je poslat, odgovorite samo ukoliko ste sigurni da Vam odgovara i da se uklapate u postavljene kriterijume (lokacija,predmet,cena i vreme održavanja časova).
Ukoliko želite da stopirate slanje zahteva prema Vama, neophodno je da na Vašem nalogu izaberete status NEDOSTUPAN.

KADA POČINJEM SA CASOVIMA?

Nakon što sa učenikom razmenite poruke i usaglasite uslove rada, koordinator sajta vam salje info mail sa informacijama o uplati provizije za kontakt podatke. Posto potvrdite uplatu (dovoljan je mail ili sms) poslaćemo Vam međusobno kontakt detalje koji Vam do tog momente nisu mogli biti poznati i tako ćete i lično moći da stupite u kontakt i zakažete prvi čas.
Kada  se jednom registrujete, možete se logovati kada god želite, bilo da promenite ili dopunite nešto na Vašem nalogu i profilu. Za promenu podataka na Vašem profilu potrebno je da se ulogujete na sajti u okviru menija koji se zove Promeni podatke, napravite odgovarajuće izmene a zatim ih i snimite.

ŠTA TREBA DA PRIPREMIM ZA PRVI ČAS?

Proverite da li ste dobro pripremljeni za prvi čas;

1) potrebno je da imate punu adresu učenika,
2) bitno je da imate brojeve telefona učenika i koordinatora sajta, da biste mogli da pozovete ukoliko se desi nešto napredviđeno ili ukoliko imate problem da pronađete adresu.

KAKO ĆU ZNATI DA JE UČENIK ZADOVOLJAN I DA NASTAVLJAMO SA PRIVATNOM NASTAVOM?

Nakon prvog časa, mi ćemo obaviti razgovor sa roditeljem, nakon ćega ćemo Vas obavestiti da li se saradnja između Vas i učenika nastavlja  prema rasporedu koji ste dogovorili.

NA KOJI NAČIN PLAĆAM PROVIZIJU?

Provizija koju plaćate sajtu podeljena je u dva dela  a plaćate je tek onda kada dođe do ostvarivanja konkretne saradnje izmedju Vas i učenika.
Prvi deo od 250 din plaćate kada se dogovorite i sa učenikom zakažete prvi čas. Taj iznos ćete uplatiti na naš žiro račun i nakon toga odmah dobiti podatke o učeniku.
Drugi deo provizije zavisiće od broja časova koje održite sa učenikom.

Proviziju za održane časove plaćate po realizaciji u vrednosti od 10% od cene časa. Sistem Vam po isteku 15 dana od prvog časa, šalje formular dugovanja koji popunjavate, na osnovu čega Vam šaljemo obračun za uplatu.
Rok za uplatu je 3 dana od prispeća obračuna.

br. časova
cena časa
ukupno
vaša zarada
provizija
4
400
1600
1440
160
8
400
3200
2880
320
15
400
6000
5400
600
20
400
8000
7200
800
30
400
12000
10800
1200
40
400
16000
14400
1600

Primer u tabeli dat je za cenu jednog časa od 400 din.

Ekipa mladih ljudi, koja stoji iza ideje i realizacije ovog sajta, polazi sa jasnom željom i namerom da i sa učenicima i sa nastavnicima uspostavi saradnju koja ca biti na obostrano zadovoljstvo a najbolji način da se to postigne je da se izgradi čvsto poverenje.

Jedino na taj način mi možemo stalno raditi na povećanju kvaliteta sadržaja  i usluga sajta, a da svi naši članovi, i učenici i nastavnici budu zadovoljni.
S tim u vezi, ukoliko dođe do bilo koje vrste zloupotrebe i ozbiljnog kršenja pravila funkcionisanja sajta, bićemo primorani da pribegnemo za nepopularnom merom brisanja Vašeg profila iz baze.

ŠTA JE TO VREDNOVANJE NASTAVNIKA I NA KOJI NAČIN FUNKCIONIŠE?

Po isteku prvog meseca vašeg rada, mi pozivamo učenike i/ili njihove roditelje da pošalju kratak izveštaj o Vama. Razume se  da sve to ima samo za cilj da kvalitet usluga koje sajt BRŽE DO ZNANJA omogućava, postavimo na najviši mogući nivo, jer su i preporuke i kritike podjednako značajne za rejting nastavnika, čime se onima koji traže časove olakšava pretraga  a informacije o nastavnicima postaju preciznije i pouzdanije. Što više pozitivnih povratnih informacija dobijete kao nastavnik, to je veća mogucnost da će se učenici pri pretrazi odlučiti baš za Vas jer ce rezultat ocenjivanja  biti postavljen na profilu svakog nastavnika. Ovaj postupak je ujedno i dobra motivacija za svakog nastavnika pojedinačno da radi na sebi i podiže kvalitet svoje usluge.

ŠTA SE DEŠAVA U SLUČAJU DA UČENIK ODUSTANE OD ČASOVA?

Za većinu roditelja koji traže privatnog nastavnika za svoje dete, proces pronalaženja je veoma mučan i težak i zahteva dosta truda. Uobičajeni način traženja, preko preporuke, najčesce ne bude dobar, jer se deca ili učenici razlikuju po osobinama, problemima koji su nastali u nastavi, sposobnostima, načinu rada i sl. Iz tog razloga se vrlo retko dešava da učenici/roditelji otkažu časove pre samog pocetka rada.
Ukoliko se međutim dogodi da se učenik odlučio za određenog nastavnika, poslao mu preko koordintaora zahtev za časove a ovaj iz nekog razloga dosta kasni sa odgovorom na poslati zahtev, u tom slučaju je opravdano da roditelj i učenik potraže drugog nastavnika.

VAŠ NALOG CE BITI ZATVOREN UKOLIKO NE DOĐETE NA PRVI ČAS

Za Vas je jako bitno da održite prvi čas. Ukoliko na zakazani čas ne dođete,Vas nalog zajedno sa profilom na ovom sajtu  bice zatvoren, bez mogućnosti da ga ponovo otvorite.
Ukoliko ste iz nekog razloga bili žrtva neke nesrece, povredili ste  se i sl., Vaša obaveza je da nam dostavite lekarsko uverenje kako bismo potvrdili šta se dogodilo i o tome obavestili roditelje.

BRZE DO ZNANJA INSISTIRA NA KOREKTNOSTI I STICANJU UZAJAMOG POVERENJA JER NAM NIJE CILJ DA BILO KO BUDE IZNEVEREN ILI ZLOUPOTREBLJEN! 

Podeli |

privatni časovi iz matematike podučavanje nemački jezik časovi klavira u Beogradu časovi srpskog u Novom Sadu
privatni časovi iz engleskog podučavanje matematika časovi gitare u Beogradu časovi srpskog u Beogradu
privatni časovi iz srpskog podučavanje engleski jezik časovi violine u Beogradu časovi klavira u Novom Sadu
privatni časovi iz hemije podučavanje fizika časovi informatike časovi fizike u Novom Sadu
privatni časovi iz latinskog podučavanje latinski jezik časovi ruskog jezika časovi hemije u Novom Sadu
privatni časovi iz statistike prijemni ispit za srednju školu časovi iz računovodstva časovi biologije u Beogradu
privatni časovi italijanskog prijemni ispit za fakultet časovi pevanja časovi fizike u Beogradu
privatni časovi iz francuskog prijemni ispit iz matematike časovi španskog jezika časovi hemije u Beogradu
časovi italijanskog jezika prijemni ispit iz srpskog italijanski u Novom Sadu matematika u Beogradu

 

ZA UČENIKE I RODITELJE ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
PRETRAGA NASTAVNIKA INFO ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
INFO KAKO FUNKCIONIŠE? NOVINE NA SAJTU REGISTROVANJE NASTAVNIKA  
KAKO FUNKCIONIŠE SAVETI NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE UČENIKA  
PRVI ČAS NAJČEŠĆA PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS    
NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE      
REGISTROVANJE UČENIKA        

 

Rekli su...

Vrata iza kojih je skriveno dobro tesko je otvoriti;
vrata iza kojih je skriveno zlo tesko je zatvoriti.

kineska poslovica