NASLOVNA
ZA UČENIKE I RODITELJE
ZA NASTAVNIKE
O NAMA
REGISTROVANJE
KONTAKT
Korisni linkovi
korisničko ime:
lozinka:
 
» O NAMA
NOVINE NA SAJTU
NAJČEŠĆA PITANJA
KONTAKTIRAJTE NAS !

O nama

BRŽE DO ZNANJA je projekat podržan, kao napredna ideja, od strane Fonda za razvoj republike Srbije. Sajt posluje u okviru Agencije  MOVEMENT, registrovane za marketing i ostale usluge, a osnovna ideja je organizovanje servisa usluga, jedinstvenog na nasim prostorima, za posredovanje u pružanju usluga između privatnih nastavnika i dece/studenata/đaka/odraslih kojima je ova vrsta usluge neophodna.

O NAMA

BRŽE DO ZNANJA je vas internet servis za individualnu pomoć u učenju sa iskusnim nastavnicima kod vas, u vašem okruženju.

REGISTRUJTE SE POTPUNO BESPLATNO!

BRŽE DO ZNANJA  je prvi i jedini Web-sajt u Srbiji koji omogućava online uslugu ovog tipa. Naša vizija je da otvorimo tržiste davanja privatnih časova i omogućimo učenicima da daju svoje mišljenje o nastavnicima, podižuci na taj način standarde u ovoj veoma kompleksnoj i karakterističnoj vrsti usluge.

BRŽE DO ZNANJA je sajt koji je zamišljen tako da obuhvata celu SRBIJU i pruža usluge posredovanja između onih koji traže i onih koji daju privatne časove. Potreba za ovom vrstom usluge postoji u Srbiji oduvek i u stalnom je porastu. Sve je veći broj onih koji traže odgovarajućeg privatnog nastavnika kako bi iz određenog predmeta ili oblasti imali časove i kod kuce.

PREDNOSTI PRIVATNE NASTAVE I PRIVATNIH ČASOVA

Postoji mnogo različitih razloga zašto bi neko potražio privatnog nastavnika.
Kao roditelj, možete potražiti privatnog nastavnika za Vaše dete da biste mu pomogli, ukoliko je privremeno popustilo u nastavi, da se vrati u formu.

Privatni časovi, ukoliko izaberete pravog nastavnika, pokazali su se kao izuzetno važni za vraćanje samopouzdanja i motivacije za učenje, koje učenik u školskom okruzenju vrlo često izgubi. Pored toga, ovakav način učenja i savladavanja gradiva utiče na razvoj disciplinovanosti i radnih navika koje učenik kasnije može da primeni i na druge predmete.

Često se dešava da roditelj uoči neki poseban talenat kod deteta a svestan je da škola i grupna nastava ne pružaju prave mogućnosti i dobru atmosferu za individualni razvoj i razvoj afiniteta.U tom smislu, privatni časovi kod kuće su nešto sasvim drugo. Sva pažnja usmerena je da jednog učenika, na njegove dobre i loše strane, probleme koje treba rešavati i sposobnosti koje treba razvijati.

KO SU KORISNICI SAJTA?

1) RODITELJI koji traže odgovarajućeg privatnog nastavnika za njihovo dete, bez obzira kog uzrasta bilo;
2) STARIJI UČENICI  koji se pripremaju za prijemne na fakultete;
3) STUDENTI kojima je potrebna pomoć kod spremanja ispita;
4) ODRASLI koji žele da osveže znanje iz neke oblasti, uče strani jezik, nauče da sviraju neki instrument, nauče da plešu, rade na kompjuteru i sl;
5)POSLOVNI LJUDI koji u okviru svoje firme žele da organizuju kurseve za svoje zaposlene, bilo u njihovim prostorijama bilo preko sajta.

ZAŠTO MI?

IZBOR
Omogućavamo Vam uvid u jedinstvenu bazu profila privatnih nastavnika i mogućnost da sami odaberete odgovarajućeg nastavnika za Vas ili Vase dete. Mi ne posredujemo i ne odlučujemo o tome niti namećemo svoja rešenja.

Na sajtu je, u okviru profila koji nastavnici sami sastavljaju, omogućeno da oni postave sto više informacija koje mogu biti korisne za njihovu selekciju. Takođe omogućavamo i selekciju po kriterijumu grada ili opštine na kojoj određeni nastavnik daje časove.

FLEKSIBILNOST:
Sajt BRŽE DO ZNANJA nema radno vreme, naše usluge mogu biti korišćene 7 dana u nedelji, 24 časa dnevno, kad god Vama odgovara.

PRISTUPACNOST:
BRŽE DO ZNANJA je moderno dizajniran sajt koji omogućava lako snalaženje i pretragu. Na izradi i postavljanju sajta su radili profesionalci. Sajt će zahvaljujući tome stalno težiti podizanju nivoa i standarda usluga koje pruža.

POVERENJE:
Sajt BRŽE DO ZNANJA Vam pruža poptunu slobodu u odabiru privatnih nastavnika koji bi odgovaraoVašim potrebama i  ne možemo posredno uticati na to da li ćete biti zadovoljni uslugom. Međutim, omogućili smo Vam da, nakon nekoliko održanih časova, pošaljete Vaš komentar i mišljenje o radu sa nastavnikom. Na taj način učenici i roditelji u nama imaju partnera koji zajedno sa njima radi na promovisanju kvalitetnih privatnih nastavnika i privatnih časova, kao i da onima koji to nisu, pružimo šansu i motivaciju da budu bolji. 

Podeli |

privatni časovi iz matematike podučavanje nemački jezik časovi klavira u Beogradu časovi srpskog u Novom Sadu
privatni časovi iz engleskog podučavanje matematika časovi gitare u Beogradu časovi srpskog u Beogradu
privatni časovi iz srpskog podučavanje engleski jezik časovi violine u Beogradu časovi klavira u Novom Sadu
privatni časovi iz hemije podučavanje fizika časovi informatike časovi fizike u Novom Sadu
privatni časovi iz latinskog podučavanje latinski jezik časovi ruskog jezika časovi hemije u Novom Sadu
privatni časovi iz statistike prijemni ispit za srednju školu časovi iz računovodstva časovi biologije u Beogradu
privatni časovi italijanskog prijemni ispit za fakultet časovi pevanja časovi fizike u Beogradu
privatni časovi iz francuskog prijemni ispit iz matematike časovi španskog jezika časovi hemije u Beogradu
časovi italijanskog jezika prijemni ispit iz srpskog italijanski u Novom Sadu matematika u Beogradu

 

ZA UČENIKE I RODITELJE ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
PRETRAGA NASTAVNIKA INFO ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
INFO KAKO FUNKCIONIŠE? NOVINE NA SAJTU REGISTROVANJE NASTAVNIKA  
KAKO FUNKCIONIŠE SAVETI NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE UČENIKA  
PRVI ČAS NAJČEŠĆA PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS    
NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE      
REGISTROVANJE UČENIKA        

 

Rekli su...

Ne traži više pravde nego što dobijaš jer bi mogao dobiti i više nego što zaslužuješ.


William Shakespeare