NASLOVNA
ZA UČENIKE I RODITELJE
ZA NASTAVNIKE
O NAMA
REGISTROVANJE
KONTAKT
Korisni linkovi
korisničko ime:
lozinka:
 
REGISTROVANJE
REG. UČENIKA
» REG. NASTAVNIKA

Registrovanje nastavnika

Pridružite se sajtu BRŽE DO ZNANJA i kreirajte Vaš profil.
Pre nego sto unesete Vaše podatke i postavite profil, molimo Vas da razmotrite sledeće:

1) neki nastavnici će verovatno imati tu sreću da ih neki učenik odabere već istog dana čim se profil pojavi na sajtu. Međutim, recimo da su ti slučajevi u manjini pa je realnije da nastavnik sačeka neko vreme dok  učenik ne pokaže interesovanje za njim. Zato Vam savetujemo da se registrujete samo ako znate da ćete biti dostupni za davanje časova najmanje sledeća tri meseca;

2) obratite pažnju na to da ce Vas profil koji postavite na sajtu biti jedina informcija koju će potencijalni učenici imati o Vama. Zato na profilu obeležite i naznačite obavezno Vase jake strane, nešto po čemu se razlikujete od drugih nastavnika;

3) Kad postavite  profil, proverite da li su sve informacije koje ste uneli tačne i da li u opštem smislu ostavljaju pravi utisak o Vama kao nastavniku.Vodite računa o tome da će u velikom broju Vas profil čitati i roditelji, pogotovu za učenike koji idu u osnovnu školu jer najčesce upravo roditelji i traže nastavnika za učenike tog uzrasta.

PRAVILA FUNKCIONISANJA SAJTA

Odvojite nešto vremena da pročitate i razumete pravila funkcionisanja sajta pre nego što se registrujete.
Sajt BRŽE DO ZNANJA zadržava pravo promene nekog od pravila, ukoliko dođe do opravdane potrebe za tim.

VAŽNO!!! Vodite računa o tome da nam ostavite validnu e-mail adresu, jer cemo Vam sve vazne informacije slati elektronskom poštom. Ukoliko iz nekog razloga promenite adresu, u obavezi sta da nas o tome informišete.
Imajte u vidu DA MI NISMO INTERNET PROVAJDER. Da biste koristili usluge našeg sajta, morate imati pristup internetu kao i svu neophodnu opremu potrebnu za korišćenje e-maila i web-a.

Registrovanjem, Vi bez izuzetka prihvatate pravila po kojima sajt BRŽE DO ZNANJA funkcioniše a koja će na ovom mestu biti jasno i precizno postavljena.

AUTORSKA PRAVA:

  1. Svi sadržaji ovde prikazani pripadaju sajtu i korišćenje bilo kojih elemenata sajta bez naše dozvole kažnjivo je zakonom;
  2. Materijal sa ovog sajta je dostupan u svrhu informisanja u nekomercijalne svrhe;
  3. Ukoliko želite da iskoristite u komercijalne svrhe neki od sadržaja sajta, obratite se koordinatoru za dozvolu; u svakom drugom slučaju prava korišćenja su sačuvana samo za sajt;

KOORDINATOR je predstavnik sajta koji služi za uspostavljanje kontakta između nastavnika i učenika.

NA ŠTA SE SAJT OBAVEZUJE?

1) Web-sajt www.brzedoznanja.com je osnovan sa namerom da obezbedi učenicima i svima onima kojima iz bilo koje oblasti trebaju privatni časovi  kvalitetnu bazu privatnih nastavnika kao i lak i jednostavan pristup istoj, po kriterijumima koje odaberu i koji odgovaraju njihovim potrebama.

2) Sajt BRŽE O ZNANJA će preduzeti sve neophodne mere da sačuva bezbednost podataka o nastavnicima i učenicima ali neće biti odgovoran za neautorizovan pristup informacijama koji omogući učenik ili nastavnik.

PRAVILA I USLOVI ZA PRIVATNE NASTAVNIKE

REGISTROVANJE na sajtu je POTPUNO BESPLATNO! Međutim,u cilju postavljanja kriterijuma kvaliteta, sajt zadržava sva prava da odbije Vašu prijavu za registraciju ukoliko je smatra neodgovarajućom i neprihvatljivom.

1) Da bi se neko prijavio kao PRIVATNI NASTAVNIK mora imati najmanje 18 godina i neophodne kvalifikacije i/ili iskustvo da bi mogao davati časove iz oblasti za koju se prijavi.

2) PRIVATNI  NASTAVNIK nema pravo da koristi bilo koji sadržaj sajta u neku drugu svrhu; u slučaju da ima neku ideju ili želju da nešto iskoristi ili upotrebi, obaveza mu je da to uradi u saradnji sa koordinatorom sajta;

3) PRIVATNI  NASTAVNIK preuzima kompletnu odgovornost za cene koje su izražene na sajtu za njegove usluge, kao i za naplaćivanje svojih usluga od učenika.

4) Kada kao PRIVATNI NASTAVNIK sklopite konkretan dogovor sa učenikom i zakazete prvi čas, u obavezi ste da sajtu BRŽE DO ZNANJA za tu uslugu odmah isplatite proviziju u iznosu od 250 din.

Proviziju za održane časove plaćate po realizaciji u vrednosti od 10% od cene časa. Sistem Vam po isteku 15 dana od prvog časa, šalje formular dugovanja koji popunjavate, na osnovu čega Vam šaljemo obračun za uplatu.
Rok za uplatu je 3 dana od prispeća obračuna.

VAŽNO!!! Ukoliko neko od privatnih nastavnika registrovanih na sajtu BRŽE DO ZNANJA prekrši dogovor i ne plati bilo koji deo provizije ili pokuša da na bilo koji način zloupotrebi sajt, bićemo prinuđeni da postupimo u skladu sa našom osnovnom intencijom da sarađujemo samo sa pouzdanim partnerima, dakle da prekinemo saradnju sa tim nastavnikom.

5)PRIVATNI NASTAVNIK je u obavezi da obezbedi efikasan način naplaćivanja svojih usluga u skladu sa dogovorom koji se sklopio sa učenikom i roditeljem; u suprotnom nema pravo da traži obeštećenje od sajta.

Nakon što proverimo podatke u vezi sa Vašim registrovanjem, poslašemo Vam e-mail obaveštenje da je Vasa registracija prihvaćena.

Vaš PROFIL je zaštićen jedinstvenim ID, koji određuje administrator sajta.

Vi kao PRIVATNI NASTAVNIK odgovorni ste za to da držite u stogoj diskreciji informacije o Vašem profilu i sve druge informacije koje se tiču Vašeg naloga i profila.

SLAŽETE SE DA ĆETE:

- u najkraćem roku informisati koordinatora sajta  ukoliko dođe do bilo kakvog neovlašćenog upada u Vas profil ili nalog .
-proveriti da li ste ispravno zatvorili Vaš profil posle svakog pristupanja istom.
- BRŽE DO ZNANJA zadržava sva prava da utiče na sadržaj i informacije na Vašem profilu, kao i da sam izbriše neke informacije ukoliko je to neophodno.

- sajt BRŽE DO ZNANJA postavlja vrlo jednostavna pravila funkcionisanja koja se baziraju na uzajamnom poverenju, poštovanju dogovora i obostranoj koristi.Ukoliko dođe do toga da je administrator sajta iz nekog razloga prinuđen da zatvori Vaš nalog zbog nepoštovanja uslova i pravila po kojima sajt funkcioniše, nećete imati pravo da se ponovo registrujete; na taj način održavamo standard kvaliteta usluga sajta BRŽE DO ZNANJA i odgovaramo za kriterijume pod kojima sajt funkcioniše.

PROFIL NASTAVNIKA:

1) Potvrđujete da Vam je poznato da informacije na Vašem profilu moraju biti maksimalno precizne i verodostojne i da cilj sajta BRŽE DO ZNANJA nije da obmanemo učenike ili zloupotrebimo njihovo poverenje.

2) Sve informacije, podaci, tekstovi, fotografije, grafici, poruke i drugi sadržaji u profilu isključivo su odgovornost onog koji postavlja informacije, dakle samog privatnog nastavnika.

3) PRIVATNI NASTAVNIK nema pravo da na svom  profilu objavi sledeće informacije: bilo koji broj telefona, mail adresu, adresu stanovanja, username i password za registrovanje i logovanje, web-sajt adresu, naziv firme u kojoj trenutno radi ili bilo koju drugu informaciju koja bi omogućila kontakt.

Ukoliko se ispostavi da je neka od gore navedenih stavki prekršena, u obavezi smo da zatvorimo profil tog nastavnika i da sa njim prekinemo saradnju.

4)BRŽE DO ZNANJA Vam pruza mogucnost da na sajtu ,u okviru vaseg profila, postavite kopiju vasih diploma i sertifikata u slucaju da neki od roditelja ili buducih ucenika diplome i sertifikate trazi na uvid. To nije obavezno, dakle na Vama je da odlucite da li cete na takav nacin upotpuniti Vas profil i uciniti ga ozbiljnijim.

NOVI ZAHTEV:

1) Zahtevi koje formulišu potencijalni učenici nakon odabira nastavnika po sopstvenim kriterijumima pretrage, šalju se koordinatoru sajta, koji onda on dalje putem e-maila prosleđuje odgovarajućem privatnom nastavniku.

2) Radi što efikasnijeg rada, na profilu svakog nastavnika pojedinačno, biće postavljena izborna opcija  DOSTUPAN/NEDOSTUPAN, kao i mogućnost da u okviru posebnog polja postavite kalendar Vaše dostupnosti, što zapravo predstavlja obavezu nastavnika da profil redovno azurira, odnosno da na sajtu jasno istaknete da li ste i u kom vremenskom periodu dostupni za privatnu nastavu. Ukoliko na neko određeno vreme niste ili nećete biti dostupni, postavite vremenski period koliko će to trajati. Ukoliko budete zauzeti samo neko kratko vreme, npr. nekoliko dana, dovoljno je da na odgovarajućem mestu postavite kriterijum NEDOSTUPAN. Napominjemo da će jedan od važnijih kriterijuma za vrednovanje i bodovanje nastavnika na sajtu biti i vasa ažurnost, odnosno održavanje i obnavljanje informacija na Vasem profilu kao i brzina i efikasnost odgovaranja na poslate zahteve od strane učenika. Na taj način takođe postavljamo standarde efikasnosti i pouzdanosti  sajta BRŽE DO ZNANJA. Broj zahteva i broj dogovorenih časova preko sajta u direktnoj je vezi sa kvalitetom Vase usluge, kao i brzinom kojom odgovarate na poruke.

3) Ukoliko na Vasem profilu stoji kriterijum DOSTUPAN, a u roku od 24 sata ne pošaljete odgovor na uzastupno 3 zahteva, administrator sajta  ce na Vašem nalogu automatski postaviti kriterijum NEDOSTUPAN.

4) Zahtev koji Vam bude prosleđen  još uvek ne znači da se učenik odlučio baš za Vas, jer ce učenici/roditelji po preporuci koordinatora sajta, uvek slati 2-4 naloga različitim nastavnicima. Nakon Vašeg odgovora na zahtev, ukoliko uspostavite dogovor, učenik potvrđuje da se slaže sa uslovima rada koje međusobno usaglasite, prvi čas se potvrđuje i međusobno se prosleđuju detalji o adresi , terminu časa itd.

5) Sve informacije koje se tiču Vaseg dogovaranja sa potencijalnim učenikom ,obrađuju se preko sajta BRŽE DO ZNANJA. Kada na kraju potvrdite početak saradnje, odredite termin, koordinator sajta ce Vam poslati 2 SMS –PODSETNIK poruke, jednu dan pre održavanja časa, a drugu nekoliko sati pre početka. Ova usluga i za Vas i za učenika POTPUNO JE BESPLATNA!

PONAŠANJE NASTAVNIKA:

Iako sam sajt BRŽE DO ZNANJA ne snosi odgovornost i nema nadležnost u smislu ophođenja nastavnika u privatnoj nastavi, postoje mere koje će sajt primenjivati prema nastavnicima čije ophođenje i ponašanje bude neprimereno.

1) TAČNOST: Privatni nastavnik ne sme da kasni na zakazani čas. Ukoliko se to ponovi nekoliko puta i ukoliko dobijemo informaciju od roditelja/učenika da nastavnik odlazi sa časa pre nego sto se čas završi, to će se znatno odraziti na njegov rejting.

2) ODGOVORNOST: Ukoliko iz nekog razloga nastavnik želi da otkaže dalje davanje privatnih časova nekom učeniku, dužan je da telefonom obavesti učenika o prestanku saradnje.Ukoliko to ne uradi, nalog će mu biti zatvoren.

 3) PROFESIONALNOST: Jedna od primarnih stvari koja se se od svakog nastavnika očekuje je da bude koncentrisan na rad. Rejting samog nastavnika umnogome će zavisiti od načina i pristupa samom radu sa učenikom.

4) U nadležnosti sajta BRŽE DO ZNANJA nikako ne može biti način i stil oblačenja pojedinačnih nastavnika. Međutim, svaki roditelj ili učenik ima pravo da na prvom susretu, pre početka prvog časa, otkaže saradnju sa nastavnikom ukoliko je on/ona prekršio osnovna pravila pristojnosti.

Svi komentari u vezi sa radom sa nastavnicima biće ažurirani od slučaja do slučaja, tako da će i sami nastavnici imati priliku da poprave svoju ukupnu ocenu i rejting po pojedinačnim parametrima.

PRAVILNIK O AŽURIRANJU PROFILA NA SAJTU:

1) vodite računa o tome da informacije naVasem profilu budu maksimalno ispravne; ukoliko u međuvremenu dođe do nekih promena, potrudite se da informacije na vreme ispravite i promenite;

2) redovno ažurirajte Vaš kalendar dostupnosti na profilu;

3) obezbedite ispravne informacije o Vašim kvalifikacijama i iskustvu;

4) veoma je važno i za Vas jako korisno da profil sadrži i Vasu sliku;

5) ažuriraje redovno informacije o napretku u radu u delu profila za to predviđenom; sajt BRŽE DO ZNANJA se potrudio da napravi praktican formular koji ce Vam pomoći u boljoj organizaciji Vašeg rada sa učenicima.

OSTALO:

1) Svi ČLANOVI sajta su upoznati sa tim da BRŽE DO ZNANJA ima uvid u sve informacije koje se plasiraju ili prosleđuju preko sajta. SAJT ima pravo da izbriše ili blokira kilo koji informaciju koja se kosi sa radom i pravilima funkcionisanja sajta.

2) ČLANOVI sajta su u obavezi da obezbede  validnu mail-adresu kao i da  redovno proveravaju pristigle mejlove.

 3) ČLANOVI nemaju pravo i snose odgovornost ukoliko sajtu proslede informacije koje krše nečija autorska prava.

 

 

 

  

Podeli |

privatni časovi iz matematike podučavanje nemački jezik časovi klavira u Beogradu časovi srpskog u Novom Sadu
privatni časovi iz engleskog podučavanje matematika časovi gitare u Beogradu časovi srpskog u Beogradu
privatni časovi iz srpskog podučavanje engleski jezik časovi violine u Beogradu časovi klavira u Novom Sadu
privatni časovi iz hemije podučavanje fizika časovi informatike časovi fizike u Novom Sadu
privatni časovi iz latinskog podučavanje latinski jezik časovi ruskog jezika časovi hemije u Novom Sadu
privatni časovi iz statistike prijemni ispit za srednju školu časovi iz računovodstva časovi biologije u Beogradu
privatni časovi italijanskog prijemni ispit za fakultet časovi pevanja časovi fizike u Beogradu
privatni časovi iz francuskog prijemni ispit iz matematike časovi španskog jezika časovi hemije u Beogradu
časovi italijanskog jezika prijemni ispit iz srpskog italijanski u Novom Sadu matematika u Beogradu

 

ZA UČENIKE I RODITELJE ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
PRETRAGA NASTAVNIKA INFO ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
INFO KAKO FUNKCIONIŠE? NOVINE NA SAJTU REGISTROVANJE NASTAVNIKA  
KAKO FUNKCIONIŠE SAVETI NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE UČENIKA  
PRVI ČAS NAJČEŠĆA PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS    
NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE      
REGISTROVANJE UČENIKA        

 

Rekli su...

Život je kao vožnja biciklom: treba neprestano ići napred, bez zaustavljanja - da se ne izgubi ravnoteža.


Albert Einstein